Ficat de caprioara

Printeaza

Ficat de caprioara din: ficat de caprioara, faina, unt, ceapa, lapte, otet, sare, piper.

Ingrediente:Ficat de caprioara

  • un ficat de căprioară
  • făină
  • unt (ulei sau untură)
  • o ceapă
  • 4-5 linguri de lapte
  • o lingură de oţet
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Ficatul se taie felii groase de un deget. Feliile se trec prin făină, se prăjesc în unt, ulei sau untură, apoi se sărează şi piperează.

In sosul în care s-a prăjit ficatul se adaugă 4-5 linguri de lapte, o lingură de oţet şi o ceapă, tăiată peştişori şi prăjită separat, apoi se fierbe puţin şi se toarnă peste ficat.

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ficat-de-caprioara html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.