Desert cu ciocolata, frisca si migdale

Printeaza

Desert cu ciocolata, frisca si migdale din: ciocolata cu lapte, frisca, whisky, ciocolata amaruie, migdale.

Ingrediente: Desert_cu_ciocolata_frisca_si_migdale

  • 250 g ciocolată cu lapte
  • 50 ml frişcă
  • 35 ml whisky
  • 250 g ciocolată amăruie
  • 50 g migdale pisate

 

 

Mod de preparare:

Se toacă ciocolata cu lapte şi se topeşte în frişcă, la bain-marie; se lasă să se răcorească şi se adaugă whisky; compoziţia se lasă să se răcească la frigider.

Se bate compoziţia cu mixerul şi se şpriţează pe o farfurie tapetată cu hârtie de copt. Se lasă să se răcească, apoi se glazurează cu ciocolată amăruie topită.

Se ornează cu migdale şi se lasă să se usuce. Se păstrează la frigider până în momentul servirii.

Desert cu ciocolata, frisca si migdale

Desert_cu_ciocolata_frisca_si_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.