Curcan umplut cu ciuperci si carne

Printeaza

Curcan umplut cu ciuperci si carne din: curcan, carne tocata, ciuperci, ceapa, usturoi, unt, cimbru, ulei, sare, piper, fructe de sezon.

Ingrediente:Curcan_umplut_cu_ciuperci_si_carne

  • un curcan de 3 kg
  • 250 g carne tocată
  • 2,50 g ciuperci proaspete
  • o ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • 30 g unt
  • cimbru
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • fructe de sezon

Mod de preparare:

Intr-un castron se amestecă bine cu mâna carnea tocată, ciupercile tăiate mărunt; ceapa tocată, usturoiul pisat şi untul.

Se adaugă sare şi piper, după gust, cimbru uscat şi două linguri de ulei.

Se umple curcanul cu această compoziţie şi se aşază în tavă. Se unge cu restul de ulei şi se dă la cuptor 150 de minute. 

Se aduce la masă cu fructele tăiate felii.

Curcan umplut cu ciuperci si carne

Curcan_umplut_cu_ciuperci_si_carne

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.