Creveti cu paste si sos de soia la tigaie

Printeaza

Creveti cu paste si sos de soia la tigaie din: creveti, telina, ardei, morcovi, porumb, paste, sos de soia, unt, sare, piper.

Ingrediente:Creveti cu paste si sos de soia la tigaie

  • 300 g creveţi decorticaţi congelaţi
  • 2 tije de ţelinâ
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1/2 conservă de porumb dulce ştiuleţi
  • 200 g paste scoici
  • 3-4 linguri cu sos de soia
  • 1 lingură cu unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Lasă creveţii să se dezgheţe, apoi , pune-i, bine scurşi, să se călească 3-4 minute la foc iute, în untul încins. Pune pastele la fiert.

Taie morcovul şi ţelina bastonaşe subţiri, ardeiul rondele sau fâşii. Scoate creveţii din tigaie şi pune legumele. Adaugă şi porumbul scurs bine.

Când legumele s-au făcut crocante, adaugă pastele fierte al dente, creveţii şi sosul de soia. Lasă 2-3 minute la foc iute, amestecând.

Sărează şi piperează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.