Ciorba de spanac

Printeaza

Ciorba de spanac din: spanac, ceapa, morcov, patrunjel, pastarnac, cartofi, rosii, orez, usturoi, ulei, leustean, bors, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de spanac

  • 1 kg de spanac
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pă­trunjel
  • 1 păstârnac
  • 2 cartofi
  • 3 roşii (2 linguri de bulion)
  • 1 pahar de orez
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 1 legătură de leuştean
  • 1 cană de borş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se spală foarte bine şi se scurge. Ceapa, morcovul, păstârnacul, pătrunjelul se curăţă şi se toacă mărunt. Cartofii şi roşiile se taie cubuleţe.

Toate acestea se pun la fiert în 2 l de apă timp de 30 de minute, împreună cu ore­zul. Când zarzavaturile sunt fierte, se adaugă borşul, uleiul şi se mai lasă la fiert 5 minute.

La sfârşit se presară verdeaţa tocată mărunt, se po­triveşte de sare şi piper şi se adaugă usturoiul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.