Ciorba traditionala de spanac

Printeaza

Ciorba traditionala de spanac din: spanac, ceapa, pastarnac, patrunjel, bors.

Ingrediente:Ciorba traditionala de spanac

  • 350 g spanac
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • o legătură pătrunjel
  • 1/2 l bors
  • o lingură ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Spanacul se curăţă şi se spală. Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt. Morcovul, păstârnacul şi pătrunjelul, curăţate şi tocate, se călesc în ulei în oala de fiert.

Se acoperă apoi cu apă şi se lasă la fiert 15 minute. Se adaugă ceapa şi se mai lasă 5 minute la fiert.

Se fierbe borşul separat. Se pune spanacul tăiat în zeamă, se adaugă borşul şi se mai iasă 20 de minute.

Se potriveşte de sare şi se serveşte cu pătrunjelul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.