Ciorba de perisoare cu peste

Printeaza

Ciorba de perisoare cu peste din: ceapa, morcov, pastarnac, ardei, rosii, suc de rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de perisoare cu peste

  • 1 ceapă medie
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ardei capia
  • 2 roşii coapte
  • 1 cană de suc de roşii
  • ulei
  • sare

Pentru perişoare:

  • 400 g carne de peşte (macrou, somn)
  • 1 ceapă mică
  • 2 linguri de orez
  • sare
  • piper
  • pătrunjel uscat

 

Mod de preparare:

Taie cubuleţe păstârnacul, morcovul, ardeiul. Pune ceapa la călit, apoi adaugă legumele cubuleţe. Stinge cu apă, pune sare şi lasă-le la foc mic.

Când s-au înmuiat, pune sucul de roşii şi roşiile tocate.

Pregăteşte perişoarele amestecând carnea de peşte dată prin maşină sau la blender cu ceapa tocată mărunt, orezul, oul, puţin pătrunjel uscat, sare şi piper. Adaugă perişoarele în ciorbă spre finalul preparării.

Serveşte ciorba ca atare sau acrită cu zeamă de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.