Ciorbă de jumări cu cartofi

Printeaza

Ciorbă de jumări cu cartofi

Ingrediente:Ciorbă de jumări cu cartofi

  • 300 g jumări
  • 3 cartofi
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 linguri bulion
  • 50 ml ulei
  • 20 ml oţet
  • 1/2 l borş
  • sare
  • piper
  • 1 legă­tură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, ceapa şi morcovii, tai cartofii cubuleţe, ceapa o toci, iar morcovii îi dai pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Pui la fiert apoi într-o oală cu 3 1 de apă, morcovul şi ceapa.

Rumeneşti puţin jumările, le adaugi în oală după 15 minute, împreună cu cartofii şi lasi să fiarbă.

Separat, căleşti într-o tigaie cu ulei încins bulionul, stingi cu oţet şi-l torni în zeama care fierbe.

Dai într-un clocot-două şi borşul, îl adaug în oală, potriveşti gustul de sare şi piper, presari verdeaţă tocată şi ciorba e gata.

Ciorbă de jumări

Ciorba de jumari

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de jumari
  • ciorba cu jumari

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.