Ciorba de fasole cu rosii cherry

Printeaza

Ciorba de fasole cu rosii cherry din: fasole, ceapa, cartofi, morcov, praz, rosii, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de fasole cu rosii cherry

  • 300 g fasole
  • 1 ceapă, tocată
  • 1 morcov, tăiat cubuleţe
  • 2 cartofi
  • pătrunjel tocat
  • ceapă verde tocată
  • praz tocat
  • 150 g roşii cherry
  • 1 ardei gras, feliat
  • 200 ml suc de roşii
  • 1 lingură pastă de rosii
  • 500 ml borş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Alegi fasolea, o speli şi o pui în apă rece. O laşi câteva ore la înmuiat sau peste noapte. Schimbi apa şi o fierbi 15 minute, apoi o strecori şi o acoperi cu apă caldă. O fierbi acoperit, la foc mic, până este pe jumătate fiartă.

Adaugi legumele şi ţii pe foc până se pătrund bine. Adaugi cartofii, o laşi 10 minute şi încorporezi sucul de roşii şi pasta de tomate. Sărezi şi piperezi.

Când s-au înmuiat legumele, acreşti cu borşul fiert separat şi mai clocoteşti 10 minute, să se combine aromele. Asezonezi cu pătrunjel, ceapă verde şi praz.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.