Ciorba de burta cu gogosari

Printeaza

Ciorba de burta cu gogosari din: burta de vita, morcovi, gogosari, ceapa, usturoi, galbenus, sare, smantana, otet, cimbru, piper, ardei.

Ingrediente:Ciorba de burta cu gogosari

  • 1 kg burtă de vită
  • 4 morcovi potriviţi
  • 4 gogoşari din oţet
  • 1 ceapă
  • usturoi
  • 2 găl­benuşuri
  • sare
  • 500 g smântână
  • oţet
  • cimbru
  • foi de dafin
  • piper
  • ienibahar
  • ardei iuţi la servit

 

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli bine burta, apoi o pui la fiert în 4 I de apă cu sare şi condimente după gust. O fierbi până intră furculiţa uşor apoi o scoţi.strecori zeama şi tai burta bucăţele de 3-4 cm lungime şi 0,5 cm  lăţime.

O pui înapoi în oală, adaugi morcovii daţi pe răzătoarea cu ochiuri mici, ceapa rasă sau tăiată mărunt şi le fierbi din nou. Când e aproape gata, pui şi gogoşarii tăiaţi mărunt şi opreşti focul.

Baţi gălbenusurile cu smântână şi cu 3 linguri de oţet şi le torni treptat oală amestecând continuu. O guşti şi mai pui şi usturoi dacă îţi place. O mănânci cu ardei iuţi.

 

Poftă bună!

2 comentarii

  1. In ciorba de burta se pun gogosari

  2. Buna rau ciorba de burta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.