Bruschete cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Bruschete cu ciuperci si cascaval din: paine ciabatta, usturoi, ulei de masline, cascaval de post, cimbru, ciuperci.

Ingrediente:Bruschete_cu_ciuperci_si_cascaval

  • 1 paine ciabatta
  • 1 capatana de usturoi
  • ulei de masline
  • cascaval de post
  • cimbru proaspat
  • ciuperci proaspete

 

Mod de preparare:

Tăiaţi pâinea în lungime şi apoi pe jumătate. Decojiti usturoiul şi tăiati-l în jumătate. Prăjiţi pâinea puţin, pe ambele părţi şi ungeţi cu usturoiul până acesta se topeşte.

Stropiţi feliile cu ulei de măsline şi radeti puţin caşcaval de post.

Toppingul: ciupercile se taie în feliii şi se prăjesc în ulei de măsline împreună cu 2-3 căţei de usturoi.

Se adaugă cimbrul proaspăt şi se pune compoziţia pe feliile de ciabatta.

Deasupra se adaugă puţin caşcaval şi câteva frunze de cimbru. Se serveşte fierbinte.

Bruschete cu ciuperci si cascaval

Bruschete_cu_ciuperci_si_cascaval

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • bruschete cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.