Borş de păstrăv
PrinteazaO reteta de bors de pastrav din: pastrav, morcov, telina, ceapa, ardei grasi, stevie, orez, bors, apa, leustean si sare.
- 1 pastrav de circa 700 g
- 1 morcov
- 1 radacina de telina
- 2 cepe
- 2 ardei grasi rosii
- 1 legatura stevie sau macris
- 50 g orez
- 500 ml bors
- 1,5 l apa
- 1 legatura leustean
- sare
Mod de preparare:
Se curăţă peştele şi se porţionează. Se curăţă, se spală şi se taie legumele cubuleţe.Se pun la fiert în apa fierbinte. După 5 minute, se adaugă orezul ales şi spălat, iar după alte 5 min. bucăţile de peşte. Se fierbe ciorba la foc mic, cca 5 min.; separat se fierbe borşul.
Se toarnă borşul în ciorbă, iar după câteva clocote se presară ştevia şi leuşteanul tocate mărunt; se acoperă oala cu un capac şi se stinge focul.
Borş de păstrăv
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de pastrav
- bors de pastrav
- ciorba de pastrav cu bors
- ciorba de peste pastrav
- https://www restaurantedelux ro/bors-pastrav html
Foarta buna ciorba asta!