Borş de păstrăv

Printeaza

O reteta de bors de pastrav din: pastrav, morcov, telina, ceapa, ardei grasi, stevie, orez, bors, apa, leustean si sare.

Ingrediente:Borş de păstrăv

  • 1 pastrav de circa 700 g
  • 1 morcov
  • 1 radacina de telina
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 legatura stevie sau macris
  • 50 g orez
  • 500 ml bors
  • 1,5 l apa
  • 1 legatura leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele şi se porţionează. Se curăţă, se spa­lă şi se taie legumele cubuleţe.Se pun la fiert în apa fierbinte. După 5 minute, se adaugă orezul ales şi spălat, iar după alte 5 min. bucăţile de peşte. Se fierbe ciorba la foc mic, cca 5 min.; separat se fierbe borşul.

Se toarnă borşul în ciorbă, iar după câteva clocote se presară ştevia şi leuşteanul tocate mărunt; se acoperă oala cu un capac şi se stinge focul.

Borş de păstrăv

Borş de păstrăv

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de pastrav
  • bors de pastrav
  • ciorba de pastrav cu bors
  • ciorba de peste pastrav
  • https://www restaurantedelux ro/bors-pastrav html

1 comentariu

  1. Foarta buna ciorba asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.