Biscuiti cu aroma de migdale

Printeaza

Biscuiti cu aroma de migdale din: bautura de migdale, unt, zahar brun, esenta de migdale, faina, praf de copt, migdale, sare.

Ingrediente: Biscuiti_cu_aroma_de_migdale

  • 50ml băutură din migdale Alpro
  • 170g de unt la temperatura camerei
  • 170g de zahăr brun
  • 1 linguriţă de esenţă de migdale
  • 200g de făină
  • 1/2 linguriţă de praf de copt
  • 100g de migdale măcinate
  • 1 praf de sare

Mod de preparare:

Intr-un castron se mixează untul cu zahărul. Se adauga esenta de migdale, praful de sare si făina amestecată cu praful de copt şi se mai amestecă puţin. Apoi se adaugă băutura de migalde şi migdalele măcinate şi se amestecă până când compoziţia devine un aluat cu consistenţă uniformă.

Se preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Aluatul se modelează în bile de aproximativ 2,5 cm. Se pun bilele de aluat într-o tavă de copt tapetată cu hârtie şi se coc timp de 7-8 minute în cuptorul încins, până când se rumenesc.

După ce s-au copt, se lasă biscuiţii să se răcească înainte de a fi serviţi.

Biscuiti cu aroma de migdale

Biscuiti_cu_aroma_de_migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.