Ardei umpluti cu ciuperci si vinete

Printeaza

Ardei umpluti cu ciuperci si vinete din: ardei, ceapa, ulei, ciuperci, cartofi, morcovi, vânătă, orez, pastă de roşii, verdeaţă, piper, concentrat de legume.

Ingrediente:Ardei_umpluti_cu_ciuperci_si_vinete

  • 12-13 ardei
  • 4-5 cepe
  • 200 ml ulei
  • 4-5 ciuperci
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 vânătă coaptă
  • 2 căni de orez
  • 2 linguri pastă de roşii
  • verdeaţă
  • 1 linguriţă piper
  • 1 linguriţă concentrat de legume

Mod de preparare:

Cureţi ardeii de cotoare, îi speli şi îi laşi la scurs. Toci ceapa mărunt şi o pui la călit împreună cu ciu­percile. Adaugi morcovul ras pe răzătoarea fină, cartoful ras şi stors şi puţină apă. Laşi totul pe foc până ce încep legumele să se rumenească.

Adaugi vânătă tocată, orezul spălat, pasta de roşii, 2 căni de apă caldă şi ţii totul pe foc până ce orezul este pe jumătate umflat. Adaugi verdeaţa, concentratul de legume şi piperul.

Umpli ardeii pe care îi pui la fiert cu un sos obţinut din câteva roşii răzuite, călite in ulei, o lingurita de faina si apa.

Ardei umpluti cu ciuperci si vinete

Ardei_umpluti_cu_ciuperci_si_vinete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.