Tartine cu pasta de sunca sau de pastrama

Printeaza

Tartine cu pasta de sunca sau de pastrama din: sunca sau pastrama de porc, ou, unt sau margarina, piper, mirodenii.

Ingrediente:Tartine cu pasta de sunca sau de pastrama

  • 150 g şuncă sau pastramă de porc
  • 1 ou fiert tare
  • 4 linguri unt (sau margarină)
  • piper, alte mirodenii (opţional)

 

Mod de preparare:

Şunca sau pastrama (eventual friptură rece) se trece prin maşina de tocat. Se adaugă gălbenuşul şi untul sau margarina.

Totul se freacă foarte bine. Se adaugă sarea, piperul şi eventual alte mirodenii. Tartinele se ornează cu albuşul oului şi cu frunze de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.