Chili con carne cu ardei iute

Printeaza

Chili con carne cu ardei iute din: ceapa, morcovi, ardei iute, ulei, carne tocata de vita, usturoi, pasta de rosii, supa, fasole boabe, sare si piper.

Ingrediente:Chili_con_carne_cu_ardei_iute

  • 3 cepe
  • 4 morcovi
  • 2 ardei iuti rosii
  • 2 linguri ulei
  • 500 g carne tocata de vita
  • 3 catei de usturoi
  • 6 linguri pasta de rosii
  • 1 l supa
  • 800 g fasole boabe (cutie)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocaţi legumele şi ardeiul, apoi prăjiţi-leîn ulei. 2 Adăugaţi carnea tocată şi prăjiţi-o. Adăugaţi usturoiul pre­sat, apoi pasta de roşii. Turnaţi supa, apoi fierbeţi totul cea 30 de minute. Scurgeţi fasolea şi adăugaţi-o în mâncarea de pe foc. Condimentaţi totul cât mai picant.

Chili con carne cu ardei iute

Chili_con_carne_cu_ardei_iute

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Vreau si eu chili con carne, n-am mancat niciodata asa ceva

  2. E chiar bun, daca-ti place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.