Sosuri: Sos andaluz

Printeaza

O reteta de sos andaluz din: ardei capia, maioneza si sos de rosii. Un strop de dulceaţă şi cidoare pentru produsele marine, precum peştele fript cu bulbi de fenicul înăbuşiţi.

Ingrediente:Sos andaluz

  • 30 g ardei capia din borcan sau conservă
  • 250 g maioneză de casă sau maioneză cumpărată, de foarte bună calitate
  • 80 g sos de rosii

 

Mod de preparare:

Scurgeţi ardeii capia, tocaţi-i fin şi daţi-i deoparte. Puneţi maioneza într-un castron mic şi adăugaţi sosul de roşii, amestecând până la omogenizare. Adăugaţi ardeiul capia. Acoperiţi sosul cu o folie de plastic şi refrigeraţi-l 30 minute înainte de servire. Serviţi-l împreună cu peşte fript sau ca sos pentru înmuiat.

Sos andaluz

Sos andaluz

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • sos andaluz
  • pui andaluz
  • pui andaluz reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.