Sosuri: Sos andaluz
PrinteazaO reteta de sos andaluz din: ardei capia, maioneza si sos de rosii. Un strop de dulceaţă şi cidoare pentru produsele marine, precum peştele fript cu bulbi de fenicul înăbuşiţi.
- 30 g ardei capia din borcan sau conservă
- 250 g maioneză de casă sau maioneză cumpărată, de foarte bună calitate
- 80 g sos de rosii
Mod de preparare:
Scurgeţi ardeii capia, tocaţi-i fin şi daţi-i deoparte. Puneţi maioneza într-un castron mic şi adăugaţi sosul de roşii, amestecând până la omogenizare. Adăugaţi ardeiul capia. Acoperiţi sosul cu o folie de plastic şi refrigeraţi-l 30 minute înainte de servire. Serviţi-l împreună cu peşte fript sau ca sos pentru înmuiat.
Sos andaluz
Pofta buna!
Incoming search terms:
- sos andaluz
- pui andaluz
- pui andaluz reteta