Sos de curry

Printeaza

Sos de curry din: ardei, coriandru, chimen, suc de lamaie, usturoi, sare, pasta de crevete.

Ingrediente:Sos de curry

  • 11 ardei iuţi roşii, fără seminţe
  • 9 ardei foarte iuţi roşii, mici
  • 1/8 linguriţă coriandru (seminţe) prăjit
  • 1 linguriţă seminţe chimen
  • sucul de la o lămâie
  • 25 căţei de usturoi pisat
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţa rasă pastă de crevete

Mod de preparare:

Ardeii iuţi şi sarea se macină fin într-o piuliţă de lemn. Se amestecă toate ingredientele şi, la sfârşit, se adaugă linguriţa cu pasta de crevete.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.