Somon la gratar cu sparanghel si lamaie

Printeaza

Somon la gratar cu sparanghel si lamaie din: file de somon proaspăt, sparanghel verde, ulei de măsline, sare, piper, lamaie, ceapa verde.

Ingrediente:Somon_la_gratar_cu_sparanghel_si_lamaie

  • 300 g file de somon proaspăt
  • 6-7 fire de sparanghel verde
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare şi piper, după gust
  • 1 lămâie
  • codite de ceapă verde

Mod de preparare:

Speli somonul, îl usuci bine cu prosoape absorbante, îl condimentezi, după gust, cu sare şi piper şi îl frigi pe grătarul bine încins, 4-5 minute, pe fiecare parte.

Separat, speli sparanghelul, îl opăreşti în apă cu sare circa 3 minute, apoi îl strecori şi îl sotezi, 2 minute cu o lingură de ulei de măsline.

Serveşti somonul aşezat pe un pat de sparanghel, garnisit cu câteva rondele de ceapă verde şi felii de lămâie.

Somon la gratar cu sparanghel si lamaie

Somon_la_gratar_cu_sparanghel_si_lamaie

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    E bun somonul la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.