Salata cu naut, broccoli si porumb

Printeaza

Salata cu naut, broccoli si porumb din: broccoli, năut fiert, porumb dulce, morcov, castravete cornişon, ridiche neagră, ulei de măsline, lămâie, sare, piper alb macinat,  maioneză light sau de avocado.

Salata_cu_naut_broccoli_si_porumb

Ingrediente:

  • 1 mănunchi proas­păt de broccoli (circa 300 g)
  • 1 conservă (200 g) năut fiert
  • 1 conservă porumb dulce
  • 1 morcov
  • 1 castravete cornişon
  • 1 ridiche neagră
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper alb măcinat
  • opţional, 1 lingură de maioneză light sau de avocado

Mod de preparare:

Desfaci broccoli în bucheţele pe care le opă­reşti 3 minute, le scurgi şi le răceşti în apă cu gheaţă, pentru a-şi păstra culoa­rea. Speli morcovul, ridichia şi castravetele.

Dai pe răzătoarea mare morcovul şi ridichia şi le stropeşti cu zeamă de lămâie. Tai cas­travetele în cubuleţe. Pui într-un castron năutul şi porumbul scurse, morcovul răzuit, ridichia, castravetele şi broccoli.

Presari sare şi piper după gust, apoi stropeşti legu­mele cu zeama de lămâie şi uleiul de măsline. Opţional, poţi adăuga salatei maioneză sau piure de avocado cu ulei şi zea­mă de lămâie.

Salata cu naut, broccoli si porumb

Salata_cu_naut_broccoli_si_porumb

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.