Rosii umplute cu branza si crutoane

Printeaza

Rosii umplute cu branza si crutoane din: rosii, crutoane, cascaval, carnati, sare, busuioc.

Ingrediente:Rosii umplute cu branza si crutoane

  • 5 roşii mari
  • 1 ceaşca cu crutoane
  • 100 g caşcaval
  • 2 cârnaţi afumaţi
  • sare după gust
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Taie partea de sus a roşiilor şi scoate pulpa. Amestecă pulpa de roşii cu crutoanele şi carnaţii tăiaţi bucăţi. Umple fiecare roşie cu amestecul obţinut şi presară deasupra caşcaval ras. Poţi folosi şi mozzarelia sau altă brânză preferată.

Dă roşiiie în cuptorul încins, circa 20 de minute.

Ornează cu crutoane şi busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.