Reteta zilei: Creveti cu orz la tigaie

Printeaza

Creveti cu orz la tigaie din: orz, creveti, usturoi, suc de lamaie, patrunjel, unt, apa, sare, piper.

Ingrediente: Creveti cu orz la tigaie

  • 1 cană orz
  • 1 kg creveți decorticati
  • 3 căței de usturoi tocat
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri de patrunjel tocat
  • 1 lingura unt
  • 3 căni de apă
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Sotati crevetii intr-o tigaie 3-4 minute.

Creveti cu orz la tigaie

Aduceți apa la fierbere. Adăugați orz și sare după gust. Gatiti pentru aproximativ 10 minute. Scurgeți și transferați într-un castron. Se adaugă 1/2 suc de lămâie și pătrunjel, se amestecă.

Creveti cu orz la tigaie
Într-o tigaie mare, încălziți untul. Adăugați usturoi și gătiți 2 minute.
Adăugați creveții și restul de suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper după gust. Se amestecă și se gătește 1 minut.
Combinați creveții și orzul. Servi imediat.

Creveti cu orz la tigaie

Creveti cu orz la tigaie

Creveti cu orz la tigaie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.