Raffaello cu migdale si nuca de cocos

Printeaza

Raffaello cu migdale si nuca de cocos din: unt, zahar pudra, lapte praf, nuca de cocos, alune şi/sau migdale.

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 250 g zahăr pudră
  • 250 g lapte praf
  • 200 g nucă de cocos
  • alune şi/sau migdale

 

 

Mod de preparare:

Amesteciuntul cu zahărul pudră, adaugi laptele praf şi 150 g nucă de cocos.

Omogenizezi compoziţia şi modelezi biluţe, iar la mijloc introduci o alună sau o migdală, apoi tăvăleşti biluţele prin nuca de cocos rămasă (50 g).

 

Raffaello cu migdale si nuca de cocos

Raffaello_cu_migdale_si_nuca_de_cocos

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.