Pulpe crocante cu cartofi si rozmarin
PrinteazaPulpe crocante cu cartofi si rozmarin din: pulpe de pui, cartofi, usturoi, ceapă roşie, roşioare, mix de piper, cimbrişor, rozmarin, ulei, sare.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 4 cartofi
- 1 căpăţână de usturoi
- 1 ceapă roşie
- 2-3 roşioare
- mix de piper
- 2 fire de cimbrişor
- 1 fir de rozmarin
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Zdrobeşte în mojar sare şi rozmarin. Curăţă bine oasele pulpelor şi taie-le capetele. Freacă pulpele cu amestecul de sare şi rozmarin.
Incinge ulei într-o tigaie, arurică în ea căţeii de usturoi şi perpeleşte carnea 2-3 minute. Separat, curăţă şi taie cartofii pe lung. Aşază cartofii într-o tavă termorezistentă.
Pune pulpele, usturoiul, rozmarinul, ceapa tăiată în patru, roşioarele. Condimentează cu piper. Stropeşte cu puţin ulei, sărează şi dă la cuptor 20 de minute. La servire, decorează cu cimbrişor.
Pulpe crocante cu cartofi si rozmarin
Pofta buna!