Pulpe crocante cu cartofi si rozmarin

Printeaza

Pulpe crocante cu cartofi si rozmarin din: pulpe de pui, cartofi, usturoi, ceapă roşie, roşioare, mix de piper, cimbrişor, rozmarin, ulei, sare.

Pulpe_crocante_cu_cartofi_si_rozmarin

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 4 cartofi
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 ceapă roşie
  • 2-3 roşioare
  • mix de piper
  • 2 fire de cimbrişor
  • 1 fir de rozmarin
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Zdrobeşte în mojar sare şi rozmarin. Curăţă bine oasele pulpelor şi taie-le capetele. Freacă pulpele cu ameste­cul de sare şi rozmarin.

Incinge ulei într-o tigaie, arurică în ea căţeii de usturoi şi perpeleşte carnea 2-3 mi­nute. Separat, curăţă şi taie cartofii pe lung. Aşază cartofii într-o tavă termorezistentă.

Pune pulpele, usturoiul, rozmarinul, ceapa tăiată în pa­tru, roşioarele. Condimentează cu piper. Stropeşte cu puţin ulei, sărează şi dă la cuptor 20 de minute. La ser­vire, decorează cu cimbrişor.

Pulpe crocante cu cartofi si rozmarin

Pulpe_crocante_cu_cartofi_si_rozmarin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.