Pizza din foitaj

Printeaza

Pizza din foitaj din: foitaj, pesto, ardei, cas, rosii, busuioc.

Ingrediente:Pizza din foitaj

  • 400 g foitaj, de cumpărat
  • 6 linguri pesto
  • 230 g ardei capia în oţet, scurşi de lichid şi tăiaţi felii
  • 200 g caş sau mozzarella, rupt
  • 100 g roşii deshidratate
  • o mînâ de frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 7/220°C.

Intinde foitajul in foaie şi aşază-l în tava de copt neaderentă. Taie în 6 pătrate egale. Unge fiecare pătrat cu 1 lingură pesto, lăsând marginea neunsă. Aşază deasupra ardeiul, caşul şi roşiile.

Presară sare şi piper şi dă la cuptor 20 minute, până când foitajul creşte, se rumeneşte şi caşul se topeşte. Presară busuiocul şi serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.