Piure de ardei cu rădăcinoase

Printeaza

Piure de ardei cu rădăcinoase din: ardei grasi, morcov, patrunjel, telina, ulei, apa.

Ingrediente:Piure de ardei cu rădăcinoase

  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1-2 linguri ulei
  • apa

 

Mod de preparare:

Cureti toate radacinoasele si ardeiul, le speli, tai radacinoasele cubuleţe, ardeii in jumatate si le pui la fiert cu uleiul si apa cat sa le acopere.

După ce au fiert toate, cureti ardeiul de pielita, il pasezi impreuna cu celelalte legume, adaugi o parte din zeama in care au fiert si duci piureul la masa.

Piure de ardei cu rădăcinoase

Piure de ardei cu rădăcinoase

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.