Pilaf de telina si praz

Printeaza

Pilaf de telina si praz din: orez, telina, praz, bulion, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 250 g orez
  • 1 ţelină
  • 1 praz
  • 100 ml bulion
  • ulei
  • sare
  • piper
  • frunze de pătrunjel verde

 

Mod de preparare Pilaf de telina si praz:

Se prăjesc rondelele de praz în ulei, când s-au îngălbenit, se adaugă orezul spălat şi cuburile de ţelină, se înăbuşe împreună.

Se asezonează cu sare şi piper, se toarnă bulionul şi puţină apă şi se fierbe cca 15 minute sub capac, la foc mic.

La sfârşit se presară cu frunze de pătrunjel mărunţite şi se lasă la odihnit 15 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.