Peste la gratar cu garnitura de cartofi

Printeaza

Peste la gratar cu garnitura de cartofi din: peste, ceapa, ulei, lamaie, boia, cimbru, rosii, sare.

Ingrediente:Peste_la_gratar_cu_garnitura_de_cartofi

  • 4 pesti
  • 4 cepe
  • 6 linguri ulei
  • o lamaie
  • 2 lingurite boia
  • 2 crengute de cimbru
  • 10 rosii mici
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa, se spală, se taie rondele sau după preferinţă şi se amestecă apoi cu uleiul, boiaua, cimbrul uscat şi sucul de lămâie ca să se formeze un sos. Peştele se spală si se eviscerează, dacă este cazul. Se umple burta fiecărui peşte cu ceapă.

Cu sosul de la punctul 1 se ung peştii pe exterior. Se lasă peştii umpluţi la frigider timp de o oră şi apoi se frig pe grătarul bine încins, alături de roşii. Se aduc la masă cu garnitură de cartofii.

Peste la gratar cu garnitura de cartofi

Peste_la_gratar_cu_garnitura_de_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.