Padispan cu stafide si vanilie

Printeaza

Padispan cu stafide si vanilie din: făină, zahar, lapte, praf de copt, zahar vaniliant, sare, oua, ulei, stafide aurii, esenta de vanilie, zahăr pudră.

Padispan_cu_stafide_si_vanilie

Ingrediente:

  • 9 linguri făină
  • 9 linguri zahăr
  • 9 linguri lapte
  • un plic praf de copt
  • un plic zahăr vanilinat
  • un praf de sare
  • 3 ouă
  • o lingură ulei
  • 100 g stafide aurii
  • o linguriţă esenţă de vanilie
  • zahăr pudră pentru servit

Mod de preparare:

Stafidele se pun la înmuiat îrf apă călduţă, se lasă 10 minute, apoi se scurg foarte bine. In bolul robotului se pun toate ingredientele si se amestecă.

 Apoi, în aluatul rezultat se adaugă stafidele scurse. Se toarnă aluatul într-o formă de copt si se dă la cuptor pentru 20 de minute. Se aduce la masă presărat cu zahăr pudră.

Padispan cu stafide si vanilie

Padispan_cu_stafide_si_vanilie

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • padispan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.