Mititiei la gratar

Printeaza

Mititei la gratar din: carne de vita, seu, franzela, mujdei de usturoi, ienibahar, chimen, piper, sare, bicarbonat de sodiu.

Ingrediente:Mititei_la_gratar

  • 1 kg carne de vita de la ceafa, de la coada sau capacul de la pulpa
  • 200 g seu
  • 1 felie de franzela
  • mujdei de usturoi
  • mirodenii (ienibahar, chimen, piper)
  • sare
  • 1/2 lingurita cu bicarbonat de sodiu

 

Mod de preparare:

Framantati cu mana pasta de carne, amestecata cu mujdeiul de usturoi, franzela, condimente, sare si bicarbonat de sodiu, dupa ce carnea se scoate din frigider.

Cand amestecul este omogen formati mici cu mana si puneti pe gratar. Serviti micii fierbinti, langa muraturi si paine de casa.

Mititiei la gratar

Mititei_la_gratar

Pofta buna!

1 comentariu

  1. AStia nu cred ca sunt mici!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.