Mititei la gratar – reteta usor de preparat

Printeaza

Mititei la gratar – reteta usor de preparat din: carne de vita, seu, franzela, mujdei de usturoi, ienibahar, chimen, piper, sare, bicarbonat de sodiu.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vita de la ceafa, de la coada sau capacul de la pulpa
  • 200 g seu
  • 1 felie de franzela
  • mujdei de usturoi
  • mirodenii (ienibahar, chimen, piper)
  • sare
  • 1/2 lingurita cu bicarbonat de sodiu

 

Mod de preparare:

Framantati cu mana pasta de carne, amestecata cu mujdeiul de usturoi, franzela, condimente, sare si bicarbonat de sodiu, dupa ce carnea se scoate din frigider.

Cand amestecul este omogen formati mici cu mana si puneti pe gratar. Serviti micii fierbinti, langa muraturi si paine de casa.

Mititei la gratar – reteta usor de preparat

Mititei_la_gratar

Pofta buna!

 

 

Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean

Paste cu Creveti și Sos Roșu: Deliciul Mediterraneean din: paste, creveti, ulei de masline, usturoi, rosii, fulgi de ardei rosu, sare, piper, busuioc, parmezan. Descoperiți o rețetă de paste cu creveți și sos roșu care vă va purta direct în inima bucătăriei mediteraneene. Aromele suculente și gustul divin vă vor cuceri. Ingrediente: 250g de paste […]

Pui cu Salvie și Lămâie

Pui cu Salvie și Lămâie din: piept de pui, ulei de masline, unt, frunze de salvie, lamai, sare, piper, usturoi, supa de pui. Puiul cu salvie și lămâie este un fel de mâncare clasic și rafinat, perfect pentru cinele speciale sau pentru a aduce o notă de prospețime în meniul zilnic. Această rețetă simplă și […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. AStia nu cred ca sunt mici!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.