Hrean oltenesc

Printeaza

Hrean oltenesc

Ingrediente:Hrean oltenesc

  • 4 linguri hrean ras pastă
  • 2 mere rase
  • 1 linguriţă sare
  • 2 linguri morcov ras
  • 1 lingură oţet
  • 4 linguri sfeclă roşie rasă

 

Mod de preparare:

Se curăţă hreanul, morcovul, merele, sfecla, se rad pastă. Se freacă cu oţetul şi sarea

Merge cu orice.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • hrean oltenesc

1 comentariu

  1. Valentina Petcu

    Farte bun ca si garnitura. NU am mai mancat pasta de hrean facuta asa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.