Homari Newburg

Printeaza

O reteta delicioasa de homari cu:unt, paprika, sherry, smantana, galbenusuri, coniac.

Ingrediente:Homari Newburg

  • 3 homari
  • 4 linguri de unt
  • o jumătate de linguriţă de paprika
  • 120 ml sherry
  • 200 g smântână
  • 4 gălbenuşuri
  • o lingură de coniac

 

 

Mod de preparare:

Homarii se fierb în apă timp de 20 de minute, apoi se scoate carnea şi se taie în bucăţi. într-o tigaie se încinge unt şi se prăjeşte carnea de homar, presărându-se paprika.

Se adaugă sherry şi se mai ţine la foc mic încă 5 minute. Intr-un bol se amestecă gălbenuşurile împreună cu smântână. Se ia tigaia de pe foc şi se încorporează compoziţia de smântână, amestecând încontinuu. Se toarnă coniacul şi se serveşte imediat, pe felii de pâine prăjită.

Homari Newburg

Homari Newburg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.