File de porc cu vin

Printeaza

File de porc cu vin din: file de porc, ciuperci, cimbru, smantana, ulei, nucsoara, mustar, vin.

Ingrediente:File de porc cu vin

  • 700 g file de porc, tăiat faşii
  • 250 g ciuperci, tăiate în două
  • 4 fire cimbru
  • 100 ml smântână
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 linguriţă nucşoară proaspăt măcinată
  • 2 linguri muştar cu boabe întregi

 

Mod de preparare:

Prăjeşte carnea în ulei 5 minute, până când se rumeneşte uniform. Lasă să stea deoparte. Prăjeşte ciupercile 5 minute, stinge cu vinul şi lasă să clocotească 2 minute. Adaugă nucşoara şi cimbrul, amestecă bine.

Pune din nou carnea în vas şi lasă să fiarbă 5 minute. Adaugă smântână şi lasă să fiarbă până cănd sosul scade şi se îngroaşă. Adaugă muştarul şi serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.