Dulceata de caise cu fructoza

Printeaza

Dulceata de caise cu fructoza din: caise, fructoza.

Dulceata_de_caise_cu_fructoza

Ingrediente:

  • 1 kg caise
  • 250 g fructoză

 

 

Mod de preparare:

Speli bine caisele şi le îndepăr­tezi, eventual, zonele stricate. Le rupi, le scoţi sâmburii şi pui jumătăţile într-un vas. Pui fructoza peste ele şi le ţii câteva ore până când fructele îşi lasă sucul.

Aşezi vasul la foc mic şi fierbi dul­ceaţa aproximativ 40-50 de mi­nute sau până când se leagă bine siropul. Arunci spuma care se for­mează la suprafaţă.

Opreşti focul şi o laşi să respire câteva minute. Scoţi borcanele cu grijă, după ce le-ai sterilizat, şi torni în ele dul­ceaţa caldă.

Eventual, poţi pune sub fiecare borcan vârful unui cu­ţit. Umpli, pui capacul şi ţii borca­nele între pături până a doua zi, când le poţi depozita în cămară.

Dulceata de caise cu fructoza

Dulceata_de_caise_cu_fructoza

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • gem caise bucataras
  • gem de caise cu fructoza

1 comentariu

  1. imi place dulceata de caise

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.