Desert cu piure de castane si ciocolata alba

Printeaza

Desert cu piure de castane si ciocolata alba din: piure de castane decongelat, frişcă lichidă, oua, ciocolata alba, alune sau nuci, castane confiate, frisca.

Ingrediente:

  • 350 g piure de castane decongelat
  • 400 ml frişcă lichidă
  • 3 gălbenuşuri
  • 200 g ciocolată albă
  • 2 albuşuri

Pentru servit:

  • alune sau nuci
  • castane confiate
  • frişcă

 

Mod de preparare:

Piureul de castane foarte bine scurs se mixează. Separat, se bate spumă un albuş care se adaugă apoi în piureul de castane, se amestecă si se dă la rece. Ciocolata albă se topeşte şi se amestecă întâi cu 200 ml frişcă bătută şi un albuş.

Apoi, se bat restul de 200 ml frişcă şi se adaugă odată cu cele 3 gălbenuşuri. Se amestecă bine. In cupe se toarnă straturi alternative de ciocolată albă şi piure de castane si se dau la rece pentru minimum 2 ore.

Se servesc ornate cu nuci, alune, frişcă şi castane confiate.

Desert cu piure de castane si ciocolata alba

Desert_cu_piure_de_castane_si_ciocolata_alba

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.