Crema de branza cu gogosar

Printeaza

Crema de branza cu gogosar din: branza de vaci, smantana, ulei, lapte, marar, ceapa, gogosar, sare.

Ingrediente:

  • 1 kg brânza proaspătă de vaci
  • 1 cană cu smântână
  • 1/2 cană cu ulei de floarea-soarelui
  • 1 cană cu lapte
  • 1 legătură de mărar
  • 1 ceapă roşie
  • 1 gogoşar roşu
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune brânza într-un castron mai mare, sfărâm-o cu furculiţa şi adaugă laptele şi smântână. Pasează totul cu blenderul până se omogenizează. Adaugă uleiul şi pasează până obţii o pastă fină. Adaugă sare după gust.

Curăţă şi taie ceapa foarte fin. Toacă mărarul şi taie gogoşarul cubuleţe. Adaugă totul peste pasta de brânză şi încorporează ingredientele.

Serveşte crema (pusă în 2-3 boluri) direct pe tartine sau în alte variante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.