Cornulete fragede cu nuca

Printeaza

Cornulete fragede cu nuca din: untura, faina, oua, sare, smantana, nuca, zahar, zahar vanilinat.

Ingrediente:Cornulete fragede cu nuca

Pentru aluat:

  • 250 g untură
  • 500 g făină
  • 6 gălbenuşuri
  • 1 praf de sare
  • 3-4 linguri smântână

Pentru umplutură:

  • 6 albuşuri
  • 300 g nucă măcinată
  • 300 g zahăr
  • 3 plicuri zahăr vanilinat

 

Mod de preparare:

Pregăteşti aluatul aşa:

Amesteci toate ingredientele, după care frămânţi aluatul până se desprinde de bol. împărţi aluatul în 8, apoi întinzi fiecare bucată şi o tai în 10 bucăţi.

Pregăteşti umplutura aşa:

Baţi spumă tare albuşurile. Adaugi nuca şi amesteci uşor, apoi zahărul şi omogenizezi. Umpli bucăţile de aluat, le pui într-o tavă şi le coci.

Când sunt gata, le pudrezi cu zahăr.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.