Cocktail cu lichior si merisoare

Printeaza

Cocktail cu lichior si merisoare din: merisoare, lichior de portocale, cointreau, lichior disaronno, suc de portocale, zeama de lime, sirop de artar, gheata.

 

Ingrediente: 

  • 300g merişoare
  • 100ml lichior de portocale sau Cointreau
  • 1 lingură de lichior disaronno
  • 100ml suc proaspăt de portocale
  • 2 linguri zeamă de lime
  • 2-3 linguri sirop de arţar
  • 1 pungă mare de gheaţă zdrobită, pentru servit

 

Mod de preparare Cocktail cu lichior si merisoare:

Pune merişoarele, lichiorurile, sucul de portocale, zeama de lime şi siropul de arţar în robotul de bucătărie sau blender.

Pasează-le până când merişoarele sunt tocate cât de fin cu putinţă.

Strecoară cocktailul printr-o strecurătoare fină, apăsând pe merişoare cu o spatulă sau un polonic mic pentru a extrage tot lichidul.

Ţine-l la frigider până când urmează să-l serveşti.

Umple pahare mici cu gheaţă zdrobită, apoi toarnă peste ea cocktailul.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.