Clatite aromate cu ton

Printeaza

Clatite aromate cu ton din: faina, praf de copt, oua, lapte, ceapa, ardei, usturoi, ton.

Ingrediente:Clatite aromate cu ton

  • 200 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 2 ouă
  • 100 ml lapte
  • 1 legătură ceapă verde tocată
  • 1 ardei gras tăiat cubuleţe
  • 1 dovlecel ras
  • 1 căţel de usturoi tocat
  • câte 1 legătură mărar şi pătrunjel
  • 1 conservă ton

 

Mod de preparare:

Se amestecă 200 g făină cu 1 plic praf de copt; se adaugă 2 ouă şi 100 ml lapte. în acest aluat se adaugă 1 legătură ceapă verde tocată, 1 ardei gras tăiat cubuleţe, 1 dovlecel ras, 1 căţel de usturoi tocat, câte 1 legătură mărar şi pătrunjel tocate.

Se amestecă bine, se condimentează cu sare şi piper, apoi se înglobează 1 conservă ton mărunţit, în suc propriu. Se încinge o tigaie antiaderentă, se unge cu puţin ulei şi se pune un polonic din compoziţie.

Când s-a rumenit pe o parte, se întoarce încet pe cealaltă parte. Când este gata, se scoate pe un prosop absorbant. Se procedează la fel până se termină compoziţia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.