Ciuperci la cuptor cu ou si cascaval

Printeaza

Ciuperci la cuptor cu ou si cascaval din: ciuperci proaspete, oua, smantana, făină, amidon, caşcaval, unt.

Ciuperci_la_cuptor_cu_ou_si_cascaval

Ingrediente:

  • 350 g ciuperci proaspete
  • 3 ouă
  • 200 ml smântână
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură amidon
  • 50 g caşcaval
  •  25 g unt

Mod de preparare:

Se unge un vas de cuptor cu unt şi se taie felii ciupercile spălate. Se pun ciupercile în vas, iar ouăle se bat cu smântână şi se adaugă făina şi amidonul.

Se toarnă amestecul de ouă peste ciuperci şi se dă vasul la cuptor pentru 15 minute. Se scoate cu 5 minute înainte de a fi gata, se presară caşcavalul si se mai lasă 5 mi­nute la cuptor.

Ciuperci la cuptor cu ou si cascaval

Ciuperci_la_cuptor_cu_ou_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.