Ciorbă de orez cu afumatură de porc

Printeaza

Ciorbă de orez cu afumatură de porc os afumat de porc, smantana, orez, usturoi, faina, ceapa, sare si piper.

Ingrediente:Ciorbă de orez cu afumatură de porc

  • 1 os afumat de porc
  • 250 g smântână
  • 200 g orez
  • 5-6 căţei usturoi
  • 3 linguri făină
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • apă

 

 

Mod de preparare:

Pui osul afumat la fiert într-o oală cu apă. Speli orezul şi îl adaugi în ciorbă după ce a fiert carnea.

Pui usturoiul pisat, ceapa tăiată mărunt, sare (dacă mai e nevoie) şi piper, mai dai în câteva clocote, apoi o iei de pe foc.

Amesteci într-o farfurie smântână cu făina, adaugi apă, apoi o torni în ciorbă răcită puţin. O serveşti caldă.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de orez cu afumatura
  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-orez-afumatura-porc html
  • ciorba de afumatura cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.