Ciorba de legume cu oase de porc

Printeaza

Ciorba de legume cu oase de porc din: oase de porc, dovlecel, morcovi, ardei gras, telina, fidea, ceapa, bors, oua, leustean, bulion, apa.

Ingrediente: Ciorba_de_legume_cu_oase_de_porc

  • 4-5 oase de porc cu carne
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1/2 ţelină
  • 2 grămăjoare fidea
  • 1 ceapă mare
  • 1 l borş de putină (sau după gust)
  • 2 ouă
  • leuştean (după gust)
  • 2 linguri bulion
  • apă

Mod d preparare:

Intr-o oală pui oasele la foc, până se topeşte untura de pe ele. Scurgi untura şi adaugi apă până acoperi oasele. Le pui la fiert până dă apa în clocot. Scurgi apa şi clăteşti oasele în 2 ape. Le pui din nou la foc în apă, cât să le acopere bine, iar după ce apa a dat în clocot, adaugi legumele tăiate cubuleţe şi laşi să fiarbă la foc potrivit.

Adaugi bulionul şi borşul fiert în prealabil, precum şi fideaua şi mai dai în clocot până este gata. După ce opreşti focul, adaugi leuşteanul şi ouăle bătute.

Servesti ciorba fierbinte.

Ciorba de legume cu oase de porc

Ciorba_de_legume_cu_oase_de_porc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.