Ciorba cu pastrama

Printeaza

Ciorba cu pastrama din: pastrama de oaie, ceapa, ulei, rosii, ardei, menta, sare, piper.

Ingrediente:Bors de babic

  • 500 g pastrama
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 kg roşii
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri cu mentă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mai mare, ardeiul în fâşii subţiri, curăţă roşiile de coajă şi taie-le cubuleţe. Incinge ulei în tigaie şi căleşte ceapa până se îngălbeneşte, adaugă roşiile curătate si tăiate, ardeii, sare şi piper după gust.

Când s-au înmuiat, răstoarnă amestecul din tigaie într-o oală, adaugă 2 litri de apă clocotită şi pastrama la grătar tăiată în felii subtiri.

Lasă să fiarbă la foc mic cel puţin 20 de minute.

După ce stingi focul, adaugă menta proaspătă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-cu-pastrama html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.