Chec sarat cu ciuperci

Printeaza

Chec sarat cu ciuperci din: ciuperci, faina, iaurt, masline, cascaval, oua, costita.

Ingrediente:Chec sarat cu ciuperci

  • 400 g ciuperci
  • 5 linguri făină
  • 5 lingari iaurt
  • 50 g măsline feliate
  • 100 g caşcaval
  • 4 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 50 g costiţă afumată
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toci ciupercile şi le căleşti putin in ulei până când scade apa lăsată, apoi le dai deoparte. Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile  spumă tare cu un praf de sare.

Amesteci gălbenuşurile cu iaurtul, adaugi făina, caşcavalul ras, ciupercile, măslinele, costiţa afumată şi tăiată, sare şi piper. Incorporezi albuşurile şi omogenizezi.

Torni compoziţia într-o tavă tapetată de chec şi ţii la cuptor până când se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.