Carne de porc in saramura

Printeaza

Carne de porc in saramura din: carne de porc, sare, apa, slanina.

Ingrediente:Carne de porc in saramura

  • carne de porc
  • osanza si slanina
  • sare
  • apa

 

Mod de preparare:

Carnea se ţine în saramură 8-10 zile. Se scoate şi se pune la fum 2-3 zile, atât cât să se usuce. Osânza şi slănina de topit se lasă la îngheţ, apoi se taie cuburi şi se topeşte.

In untura obţinută se fierb fâşiile de carne. Se pune carnea într-o oală de pământ, se toarnă untura fierbinte peste carne şi se păstrează la rece.

Carnea în untură se poate consuma şi pe timpul verii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.