Budinca de paste cu broccoli

Printeaza

Budinca de paste cu broccoli din: penne, broccoli, oua, smantana, telemea, cascaval, sunca, sare, piper, nucsoara, unt, pesmet.

Ingrediente:Budinca de paste cu broccoli

  • 300 g penne
  • 300 g broccoli
  • 4 ouă
  • 1 cană smântână
  • 100 g telemea
  • 150 g caşcaval ras
  • 6-8 felii şuncă
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • unt
  • 2-3 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu puţină sare, urmând instrucţiunile de pe ambalaj. Opăreşti, 3-4 minute, bucheţelele de broccoli, apoi le treci printr-un jet de apă rece şi le laşi la scurs într-o sită.

Intr-un bol, spargi ouăle şi le baţi împreună cu smântână. Pui un praf de sare, piper şi un vârf de cuţit de nucşoară.

Ungi un vas termorezistent cu puţin unt şi îl presari cu pesmet. Pui, în straturi, paste, jumătate din cantitatea de şuncă, telemea sfărâmiţată, broccoli şi din amestecul de ouă şi smântână, apoi restul de şuncă, broccoli şi brânză.

Ultimul strat va fi de paste, torni restul de sos şi presari caşcaval ras. Dai la cuptor până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.