Bruschete cu branza cu mucegai si dovleac

Printeaza

Bruschete cu branza cu mucegai si dovleac din: dovleac, branza cu mucegai, unt, sare, rucola, paine.

Ingrediente:Bruschete cu branza cu mucegai si dovleac

  • 500 g dovleac
  • 150 g brânză cu mucegai
  • 50 g unt
  • sare
  • salată rucola
  • 8 felii pâine prăjită

 

Mod de preparare:

Dovleacul se curăţa şi se taie cubuleţe, după care se trag la tigaie în unt, şi se introduc în cuptorul preîncălzit la 150 grade pană cand se rumenesc.

Se scot şi se asezonează cu sare afumată, apoi se aranjază pe feliile de pâine prăjită împreună cu cuburile de brânză şi rucola.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.