Aripioare cu mustar si miere

Printeaza

Aripioare cu mustar si miere din: mustar, miere, cimbru, sare, piper, ulei.

Ingreidente:Aripioare cu mustar si miere

  • 1/2 ceaşcă muştar de Dijon
  • 1/2 ceaşcă miere
  • 1/2 lingură cimbru uscat
  • sare şi piper
  • ulei pentru uns tava

Mod de preparare:

Amestecaţi muştarul, mierea, cimbrul şi sarea. Pudraţi aripile cu puţin cimbru şi piper, coaceţi-le 20 min, la foc mediu, în cuptorul încins, pe o tavă unsă cu ulei.

Ungeţi cu sosul de miere aripile precoapte şi puneţi-le pe grătar. Când încep să se rumenească, întoarceţi-le de câteva ori, ungându-le cu sos de fiecare dată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.