Aperitive cu pui si chips-uri tortilla

Printeaza

Aperitive cu pui si chips-uri tortilla din pipet de pui, ceapa verde, pasta de usturoi, ardei iute, chips-uri tortilla, lamaie, avocado, ulei de masline, patrunjel.

Ingrediente: Aperitive_cu_pui_si_chips-uri_tortilla

  • 1 buc piept de pui fript
  • 1 fir ceapă verde, tocată
  • 1/2 linguriţă pastă de usturoi
  • 2 buc ardei iute verde, tocat
  • 20 chipsuri tortilla
  • zeama de la 1 lămâie
  • 1/2 avocado, tâiat bucăţi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • pătrunjel proaspăt
  • 1 lingură pătrunjel tocat proaspăt si sferturi de lămâie, pentru servit

 

Mod de preparare:

Intr-un bol combină carnea, ardeiul iute verde, zeama de lămâie, uleiul, pătrunjelul, ceapa verde şi usturoiul.

Aşază chipsurile pe platoul de servit şi umple-le cu compoziţia. Stropeşte avocado cu zeamă de lămaie.

Pune pe fiecare chips câte o bucată de avocado, o frunză de pătrunjel şi o bucată de ardei iute roşu. Serveşte cu sferturi de lămâie.

Aperitive cu pui si chips-uri tortilla

Aperitive_cu_pui_si_chips-uri_tortilla

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.