Acadele de inghetata

Printeaza

Acadele de inghetata din: crema de vanilie, ciocolata, banana, gheata.

Ingrediente:Acadele de inghetata

  • 500 ml cremă de vanilie, gata preparată
  • 200 g ciocolată neagră, topită
  • 1 banana coaptă, pisată
  • 2x5g bomboane cu gust de zmeură
  • 300 g cioclată neagră, topită
  • 1 -2 forme de cuburi de gheaţă
  • 20-24 beţe de acadele

 

Mod de preparare:

Pentru a pregăti îngheţata,încălzeşte crema de vanilie, apoi amestec-o cu ciocolata şi banana. Toarnă compoziţia în forme.

Când compoziţia s-a răcit, lasă formele la congelator până se întăreşte puţin, apoi introdu în fiecare cub câte un băţ de acadea. Lasă să se întărească complet.

Cand îngheţata este gata, înainte de a servi, amestecă bomboanele de zmeura cu ciocolata topită. Scoate cuburile de îngheţată din forme. Dacă este necesar, scufundă puţin formele în apă caldă ca să le poţi scoate.

Scufundă fiecare cub în ciocolata topită şi scurge excesul.

Pune-le într-o tavă tapetată cu hârtie pergament până se întăreşte ciocolata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.